Trainingen

web2Stars of Africa heeft een uniek en persoonlijk trainingsprogramma ontwikkeld voor reisbureaumedewerkers en zelfstandig reisadviseurs (ZRA’s) met het doel de kennis over reizen naar Afrika  – en daarmee het verkoopresultaat – te vergroten.

Het basisprogramma
Voor onervaren Zuid-Afrika-verkopers is het basisprogramma ontwikkeld. Dit programma neemt een dag in beslag en bestaat uit een informatief en een interactief gedeelte. De dag wordt op een passende en verrassende manier afgesloten. Om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen en voldoende ruimte te kunnen bieden aan vragen, zullen de groepen niet groter zijn dan 15 personen.

Het is ook mogelijk om het basisprogramma in te korten naar een halve dag (alleen het informatieve gedeelte) voor een 1-op-1 training. Dit programma kan eventueel ook in de avonduren plaatsvinden: ideaal voor reisagenten die overdag weinig tijd hebben.

Training voor gevorderden
Naast het basisprogramma is er ook een speciaal trainingsprogramma mogelijk voor diegenen die Afrika al persoonlijk kennen en/of regelmatig reizen naar Afrika verkopen, maar toch behoefte hebben aan extra informatie. In dit programma wordt de nadruk gelegd op ‘off the beaten track’ bezienswaardigheden en/of routes, ‘special interest’ activiteiten en multi-generatie reismogelijkheden. Om dit programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoefte van de reisagent, wordt tijdens een intakegesprek eerst de aanwezige kennis gepeild, waarna een programma op maat wordt samengesteld.

Nieuw! Thematische trainingen
Tijdens deze trainingen worden in een halve dag specifieke onderwerpen uitgebreid behandeld, zoals:
* Safari’s in Zuid-Afrika
* Verborgen Schatten van Zuid-Afrika
* Actie & Avontuur in Zuid-Afrika

Handboek
Aan elke deelnemer van de basistraining wordt een handboek verstrekt dat als naslagwerk kan dienen bij de verkoop van reizen naar Afrika. In dit handboek is o.a. een Road Atlas, beeldmateriaal van de diverse toeristische gebieden alsook nuttige reisinformatie opgenomen. In het handboek kunnen ook de hand-outs van de overige trainingen worden opgeslagen, zodat alle informatie overzichtelijk wordt opgeborgen en makkelijk terug is te vinden.