Over

Karin van der Helm

Het internet is voor velen een bron van informatie en inspiratie en ook de reiziger vindt er meer en meer zijn weg. Hoe kan een reisagent de klant dan nog aan zich binden? Door de juiste verbanden te leggen tussen de gevonden informatie en de klant te adviseren over de (on)mogelijkheden ter plaatse. Maar daarvoor is kennis nodig. Kennis die Stars of Africa op een praktische en persoonlijke manier bijbrengt.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met het samenstellen, inkopen en verkopen van reizen  naar Afrika. Aanvankelijk met een specialisatie op Kenia, Tanzania, Seychellen en Mauritius, maar al snel werd mijn werkterrein uitgebreid met de landen in zuidelijk Afrika: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia en Mozambique.

‘You may leave Africa, but Africa will never leave you’ wordt er gezegd. En dat klopt, want al na mijn eerste bezoek is Afrika stevig verankerd in mijn hart.

Uit dit enthousiasme is het idee geboren om mijn kennis te delen met reizenverkopers die (nog) niet in de gelegenheid zijn gesteld dit prachtige continent zelf te ontdekken. Middels een persoonlijke aanpak worden stap voor stap de mogelijkheden en onmogelijkheden van reizen door Afrika belicht. Door de verkregen kennis zal de reisagent al snel zelfverzekerd en vol enthousiasme reizen naar Afrika kunnen verkopen.